• Tuoreimmat uutiset

Suomea ravistelee UUSI pankkijärjestelmä (Voit lopettaa työsi 30 päivän sisällä!

Nyt voit liittyä mukaan uuteen järjestelmään, joka kasvattaa suosiotaan Suomessa. On uskomatonta, kuinka pieni talletus voi kasvaa omaisuudeksi – jopa tämän päivän maailmassa, jossa yleensä ei saa maksamatta mitään. Esimerkiksi: Eräs nuori mies nimeltään Jussi Hiltunen teki uudelle tililleen 250€ talletuksen. Hän kertoi uskomattomasta löydöstään toimittajille näin: “Joka aamu menin nettiin…ja näin, miten tilin saldo... View Article

Nyt voit liittyä mukaan uuteen järjestelmään, joka kasvattaa suosiotaan Suomessa. On uskomatonta, kuinka pieni talletus voi kasvaa omaisuudeksi – jopa tämän päivän maailmassa, jossa yleensä ei saa maksamatta mitään.

Esimerkiksi: Eräs nuori mies nimeltään Jussi Hiltunen teki uudelle tililleen 250€ talletuksen. Hän kertoi uskomattomasta löydöstään toimittajille näin:

“Joka aamu menin nettiin…ja näin, miten tilin saldo kasvoi!”

Jussi ei voinut uskoa hyvää onneaan. Vain neljä kuukautta myöhemmin, melkein täysin ilman ponnisteluja, kasassa oli 886 000€. Kaikki alkuperäisen alle 300 euron talletuksella.

Et varmaan usko sitä, että…hän ei sijoittanut rahojaan ulkomaiseen pankkiin tai riskivaluuttoihin. Hän ei ostanut osakkeita tai mitään muuta, mitä pankit ovat aiemmin yrittäneet myydä. Itse asiassa 20-vuotisen kokemuksemme aikana emme ole koskaan nähneet vastaavaa, mitä Jussille tapahtui.

Heti kun kuulimme hänen kokemuksistaan, toimitusjohtajamme määräsi 15 tunnettua taloustoimittajaa tekemään laajemman tutkimuksen tästä uudentyyppisestä tilistä.

Tutkimuksen tulos järkytti meitä. Ja uskomme, että se yllättää myös sinut.

Yli 500 000 Suomen kansalaista on avannut tilin ympäri maata. Nyt nämä henkilöt tienaavat valtavia summia tililleen. Toinen nuori mies Timo Lehtonen sijoitti tililleen 1000€ ja katsoi vierestä kun se kasvoi melkein viiteen miljoonaan. Elina Kettusen alkuperäinen sijoitus kasvoi pieneksi omaisuudeksi, jolla hän osti uskomattoman 15 huoneen linnan Skotlannista.
Asiantuntijat ovat vahvistaneet, että pienen rahasumman siirtäminen tilille on 100% ilmaista, luotettavaa ja turvallista. Täysin yksityinen tili tuottaa sinulle 50 kertaa enemmän kuin tyypillinen säästötili, osake tai mikään muu.

Mistä sitten voi tietää, että onko tämä ‘salainen’ tili sinulle sopiva? Ei sitä voikaan tietää, mutta jos säästötililläsi on vähintään 250-1000€ oman hyvinvointisi tai tulevaisuuden sukupolvien varalta – sinun kannattaa ainakin katsoa, mistä on kyse.

Kuinka 2010-luvulla voi kasvattaa omaisuutta

Ensimmäisen kerran tämäntyyppinen uusi pankkitili tuli esille luotto- ja pankkikriisin jälkeen vuonna 2009. Ei ole salaisuus, että ihmiset ympäri maailmaa miettivät, mitä talousjärjestelmälle tulee tapahtumaan. Silloin salaisesta pankkijärjestelmästä alkoi tulla suosittu.

Toisin kuin perinteinen pankki, tämä järjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn valtioon. Sitä ei ole sidottu tiettyyn valuuttaa tai tiettyyn pankkiin. Se on siis periaatteessa kriisinkestävä.

Mikä sitten on yllättävää…Nämä tilit tekevät ihmisistä ympäri maailmaa todella varakkaita. Siitä huolimatta ovatko he opettajia, johtajia tai vaikka työttömiä. Pieni 500 euron sijoitus tämän kuun alussa voi olla kuun lopussa 22 500€.

Todistusaineistomme osoittaa, että salainen pankkijärjestelmä voi tehdä useammasta miljonäärin kuin Google silloin, kun siitä tuli julkinen. Mieti tätä: Vuonna 2013 tällainen tili oli vain 100 000 ihmisellä. Nykyään sellainen on 14 miljoonalla, jotka nauttivat sen eduista.

Järjestelmässä liikkuva raha kasvaa päivä päivältä. Itse asiassa yli vuosi sitten tässä salaisessa järjestelmässä oli noin 100 miljoonaa euroa. Tänä päivänä summa on 30 miljardia ja asiantuntijat ennustavat, että markkinat kasvavat triljooniin seuraavien vuosien kuluessa.

Tutkijamme huomasivat, että Lontoon pankkiirien eliitti on kaikessa hiljaisudessa “hylännyt” perinteisen pankkijärjestelmän ja he ovat siirtäneet – omatkin rahansa – tähän salaiseen pankkijärjestelmään.

Koska tällä tilillä ei ole mitään tekemistä kullan, hopean, osakkeiden, kurssien, optioiden tai minkään muun kanssa…sinun ei tarvitse tietää monimutkaisista sijoituksista. Sinun tarvitsee vain vierailla nettisivulla (tiedot löytyvät tämän erikoisraportin lopusta), täyttää tietosi, avata tili ja tehdä talletus. Sitten voit nostaa jalat pöydälle ja katsoa kun 250 euron sijoituksesi kasvaa 500, 1000 ja 5000 euroon ja sitä suuremmaksi.

Tämä elämän muuttava rikkaus, jonka ihmiset ovat saavuttaneet antamalla tälle vallankumoukselliselle uudelle pankkitilille, on todellista. Vaikka siitä ei kerrota tv:ssä tai uutisissa, monet rikkaista ja vaikutusvaltaisista ovat jo siirtäneet rahansa uudelle tilille.

Mahdollisuus hypätä mukaan aikaisessa vaiheessa ei tule toista kertaa eteen.

Rikkaat pankkiirit käyttävät tätä järjestelmää kasvattamaan omia rahojaan, mutta myös piilottamaan ne – kaikki tapahtumat ovat 100% anonyymeja ja siksi järjestelmä on täysin yksityinen. Suomen valtio ei pääse käsiksi tilillesi vaikka kyseessä olisi taloudellinen kriisi.

Miksi se on välttämätöntä?

Kaikki tietävät, että kansallinen velka on tuplaantunut viimeisten 10 vuoden aikana. BREXIT, Trump ja mahdottomuus paikata kansainvälistä talousjärjestelmää ovat aiheuttaneet sen, että seuraava kriisi on vain ajan kysymys. Valtio ei voi pelastaa tiliäsi vaikka kyseessä olisi Osuuspankki, Nordea tai S-Pankki.

12.06.2019 lähtien on ollut laillista avata salainen pankkitili. Paras juttu asiassa on se, että tällaiselle tilille ei tarvitse laittaa paljoa rahaa. Voit sijoittaa pienen 250 euron talletuksen tälle 100% turvalliselle ja riskittömälle pankkitilille. Tuotto tulee luoksesi hiiren klikkauksella.

YLÄRAJAA ei ole. Yksityishenkilöt voivat sijoittaa 5 miljoonaa, 10 miljoonaa tai jopa 100 miljoonaa. Tili voi kasvaa jopa KUUSINKERTAISEKSI muutamassa viikossa!

Tulevaisuuden pankkijärjestelmä ja valuutta

Kyseessä on kryptovaluutta. Se ei ole oikeaa rahaa, vaan digitaalisen valuutan nimi kuten Bitcoin (BTC) tai Ethereum (ETH). Kyseessä on valuutta, jotka voit kontrolloida…ja päättää itse, haluatko kotiuttaa sen. Valtio ei voi puuttua siihen. Sen arvo on kasvanut uskomattoman paljon ja se tekee päivittäin ihmisistä miljonääreja.

Esimerkiksi Bitcoinin arvo on kertaantunut 879 999 kertaa. 1200 euron talletuksella omaisuutesi arvo on nykyään miljardi. Ja jos olet sijoittanut johonkin toiseen digitaaliseen valuuttaan kuten Ethereumiin, olet saattanut tienata pelkästään viime viikolla 4500%!

Jos olisit sijoittanut Bitcoiniin tämän vuoden alussa 3532€, voisit nyt ostaa 3 miljoonan kartanon. Vuonna 2017 upouusi Bentley olisi maksanut sinulle 986€. Hienoimman, yli 50 000 euroa maksavan Rolexin olisit saanut 350 eurolla.

Kryptovaluutta on noussut valtaväestön tietoisuuteen. Joka viikko poistetaan tarpeettomia raha-automaatteja. Tuhannet yritykset hyväksyvät digitaalisen valuutan maksuvälineenä. Valtio on joutunut myös taipumaan asian edessä. Jopa pankit tietävät, että kyseessä on tulevaisuuden juttu.

Homman juju on siinä, että aloittaminen on uskomattoman helppoa.

Kuka tahansa voi oppia asian lyhyessä ajassa. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai bisnestaustaa. Et tarvitse koulutusta tai tutkintoa. Sinun ei tarvitse edes olla hyvä matematiikassa. Tähän ei vaadita kovaa työtä eikä sinun tarvitse myydä mitään. Sinun ei tarvitse luovuttaa hallintaa kenellelään tai opiskella vaikeita oppaita. Asialla ei ole mitään tekemistä arvailun tai onnen kanssa. Kun pääset alkuun, hommaan meni muutama tunti viikossa ja voit katsoa, kun tilisi saldo kasvaa. Voit hoitaa asian kotoa tai mistä tahansa oman päiväsi lomassa!

Olet varmasti epäluuloinen sen suhteen, että joku näin yksinkertainen asia voisi olla niin tuottoisaa tai jopa uhata perinteistä pankkijärjestelmää. Siksi me olemme testanneet järjestelmää – ja jopa meistä skeptisimmät eivät voineet uskoa silmiään…

Järjestelmän testaaminen

Vapaaehtoisten löytäminen ei ollut vaikeaa. Sähköpostimme tulvi pyyntökä ja valitsimme lopulta Jaana Rannan onnekkaaksi vapaaehtoiseksemme. Jaana on 44-vuotias äiti, joka asuu Liedossa kahden lapsensa ja aviomiehensä kanssa. Osa-aikaisena sairaanhoitajana työskentelevä Jaana on aina voinut maksaa laskunsa, mutta ei ole voinut viedä perhettään hyvin ansaitulle lomalle. Koska Jaanalla ei ole tietokonetaitoja tai talousalan tutkintoa tai kokemusta, ajattelimme että hän on juuri sopiva testiimme.

“Ensimmäiseksi loin tilin kryptovaluutan sivuille. Syötin nimeni, sähköpostiosoitteeni, puhelinnumeroni ja salasanani, mihin meni 2 minuuttia. Aktivoidakseni järjestelmän talletin 150 € nettilompakkoon. Siirtäminen ei maksanut minulle mitään. Tiesin myös, että voisin halutessani siirtää rahat takaisin tililleni milloin vain.”

“Seuraavana päivänä kirjauduin sisään sivulle. Olin hieman hermostunut…avasin sivun ja ajattelin, että tein virheen, sillä en löytänyt tiliäni. Yläreunassa kyllä luki nimeni, mutta tilin saldo oli 1224,53€. Uskomatonta! Sillä aikaa kun nukuin, tilille oli 12 tunnissa tullut 1076,47€ tuottoa.”

“Kirjoitin omalle tilioppaalleni. Hän ei ollut ollenkaan yllättynyt. “Tämä on ihan normaalia,” hän sanoi, “itse asiassa useimmat tienaavat enemmän ensimmäisen 12 tunnin aikana”. Olin otettu, sillä tämä homma todella toimii.

“Kolmantena päivänä sain hommasta kiinni. Se on niin helppoa ja oli todella selkeää, että tulisin tienaamaan paljon rahaa. Ennen nukkumaanmenoa lompakossani oli sinä iltana 7453€.”

“Oppaani kertoi, että mitä enemmän teen rahaa, sitä enemmän voin tienata. Ostin muutamaa muuta digitaalista valuuttaa ja vain neljässä päivässä olin tienannut niin paljon, että voisin matkustaa perheeni kanssa ympäri maailman ensimmäisessä luokassa! He eivät edes vielä tienneet koko asiasta. Varasin huoneen 5 tähden hotellista viikonlopuksi kertoakseni heille asiasta. Päätin myös maksaa velkamme pois, jotta tulevaisuudessa voimme keskittyä entistä paremmin unelmiemme tavoitteluun. Tämä raha tulee muuttamaan elämämme.

Miksi on erittäin TÄRKEÄÄ avata tili nyt

Tätä junaa ei todellakaan kannata missata. Kryptovaluutan hyväksymistaso tulee räjähtämään. Kun se kasvaa, tulee käyttäjistä äärimmäisen rikkaita. Jokainen euro muuttuu kymmeneksi, sadaksi ja paljon enemmäksi…vain viikoissa. Eikä asiassa ole mitään hävittävää, sillä alusta tarjoaa täyden hyvityksen alkuperäiselle sijoituksellesi.

Voitko sinä hyötyä tästä Kerran vuosisadassa -tilaisuudesta

Erittäin korkean kysynnän vuoksi paikkoja on jäljellä vain 100. Käyttäjät otetaan sisään nopein ensin -periaatteella.

Valtio ja suuret yritykset ovat jo tietoisia tästä ja tekevät kaikkensa, että järjestelmä saataisiin nurin ja se poistettaisiin netistä pysyvästi.

Klikkaa linkkiä ja tarkista pääsetkö vielä mukaan!

Jos seuraavalla sivulla ei näy virhettä, sinulla on vielä mahdollisuus.

Klikkaa linkkiä ja tarkista pääsetkö vielä mukaan!

*Täytä kaikki tiedot oikein, niin vältyt pettymyksiltä.

  • Tuoreimmat uutiset

Suomea ravistelee UUSI pankkijärjestelmä (Voit lopettaa työsi 30 päivän sisällä!

Nyt voit liittyä mukaan uuteen järjestelmään, joka kasvattaa suosiotaan Suomessa. On uskomatonta, kuinka pieni talletus voi kasvaa omaisuudeksi – jopa tämän päivän maailmassa, jossa yleensä ei saa maksamatta mitään. Esimerkiksi: Eräs nuori mies nimeltään Jussi Hiltunen teki uudelle tililleen 250€ talletuksen. Hän kertoi uskomattomasta löydöstään toimittajille näin: “Joka aamu menin nettiin…ja näin, miten tilin saldo... View Article

Nyt voit liittyä mukaan uuteen järjestelmään, joka kasvattaa suosiotaan Suomessa. On uskomatonta, kuinka pieni talletus voi kasvaa omaisuudeksi – jopa tämän päivän maailmassa, jossa yleensä ei saa maksamatta mitään.

Esimerkiksi: Eräs nuori mies nimeltään Jussi Hiltunen teki uudelle tililleen 250€ talletuksen. Hän kertoi uskomattomasta löydöstään toimittajille näin:

“Joka aamu menin nettiin…ja näin, miten tilin saldo kasvoi!”

Jussi ei voinut uskoa hyvää onneaan. Vain neljä kuukautta myöhemmin, melkein täysin ilman ponnisteluja, kasassa oli 886 000€. Kaikki alkuperäisen alle 300 euron talletuksella.

Et varmaan usko sitä, että…hän ei sijoittanut rahojaan ulkomaiseen pankkiin tai riskivaluuttoihin. Hän ei ostanut osakkeita tai mitään muuta, mitä pankit ovat aiemmin yrittäneet myydä. Itse asiassa 20-vuotisen kokemuksemme aikana emme ole koskaan nähneet vastaavaa, mitä Jussille tapahtui.

Heti kun kuulimme hänen kokemuksistaan, toimitusjohtajamme määräsi 15 tunnettua taloustoimittajaa tekemään laajemman tutkimuksen tästä uudentyyppisestä tilistä.

Tutkimuksen tulos järkytti meitä. Ja uskomme, että se yllättää myös sinut.

Yli 500 000 Suomen kansalaista on avannut tilin ympäri maata. Nyt nämä henkilöt tienaavat valtavia summia tililleen. Toinen nuori mies Timo Lehtonen sijoitti tililleen 1000€ ja katsoi vierestä kun se kasvoi melkein viiteen miljoonaan. Elina Kettusen alkuperäinen sijoitus kasvoi pieneksi omaisuudeksi, jolla hän osti uskomattoman 15 huoneen linnan Skotlannista.
Asiantuntijat ovat vahvistaneet, että pienen rahasumman siirtäminen tilille on 100% ilmaista, luotettavaa ja turvallista. Täysin yksityinen tili tuottaa sinulle 50 kertaa enemmän kuin tyypillinen säästötili, osake tai mikään muu.

Mistä sitten voi tietää, että onko tämä ‘salainen’ tili sinulle sopiva? Ei sitä voikaan tietää, mutta jos säästötililläsi on vähintään 250-1000€ oman hyvinvointisi tai tulevaisuuden sukupolvien varalta – sinun kannattaa ainakin katsoa, mistä on kyse.

Kuinka 2010-luvulla voi kasvattaa omaisuutta

Ensimmäisen kerran tämäntyyppinen uusi pankkitili tuli esille luotto- ja pankkikriisin jälkeen vuonna 2009. Ei ole salaisuus, että ihmiset ympäri maailmaa miettivät, mitä talousjärjestelmälle tulee tapahtumaan. Silloin salaisesta pankkijärjestelmästä alkoi tulla suosittu.

Toisin kuin perinteinen pankki, tämä järjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn valtioon. Sitä ei ole sidottu tiettyyn valuuttaa tai tiettyyn pankkiin. Se on siis periaatteessa kriisinkestävä.

Mikä sitten on yllättävää…Nämä tilit tekevät ihmisistä ympäri maailmaa todella varakkaita. Siitä huolimatta ovatko he opettajia, johtajia tai vaikka työttömiä. Pieni 500 euron sijoitus tämän kuun alussa voi olla kuun lopussa 22 500€.

Todistusaineistomme osoittaa, että salainen pankkijärjestelmä voi tehdä useammasta miljonäärin kuin Google silloin, kun siitä tuli julkinen. Mieti tätä: Vuonna 2013 tällainen tili oli vain 100 000 ihmisellä. Nykyään sellainen on 14 miljoonalla, jotka nauttivat sen eduista.

Järjestelmässä liikkuva raha kasvaa päivä päivältä. Itse asiassa yli vuosi sitten tässä salaisessa järjestelmässä oli noin 100 miljoonaa euroa. Tänä päivänä summa on 30 miljardia ja asiantuntijat ennustavat, että markkinat kasvavat triljooniin seuraavien vuosien kuluessa.

Tutkijamme huomasivat, että Lontoon pankkiirien eliitti on kaikessa hiljaisudessa “hylännyt” perinteisen pankkijärjestelmän ja he ovat siirtäneet – omatkin rahansa – tähän salaiseen pankkijärjestelmään.

Koska tällä tilillä ei ole mitään tekemistä kullan, hopean, osakkeiden, kurssien, optioiden tai minkään muun kanssa…sinun ei tarvitse tietää monimutkaisista sijoituksista. Sinun tarvitsee vain vierailla nettisivulla (tiedot löytyvät tämän erikoisraportin lopusta), täyttää tietosi, avata tili ja tehdä talletus. Sitten voit nostaa jalat pöydälle ja katsoa kun 250 euron sijoituksesi kasvaa 500, 1000 ja 5000 euroon ja sitä suuremmaksi.

Tämä elämän muuttava rikkaus, jonka ihmiset ovat saavuttaneet antamalla tälle vallankumoukselliselle uudelle pankkitilille, on todellista. Vaikka siitä ei kerrota tv:ssä tai uutisissa, monet rikkaista ja vaikutusvaltaisista ovat jo siirtäneet rahansa uudelle tilille.

Mahdollisuus hypätä mukaan aikaisessa vaiheessa ei tule toista kertaa eteen.

Rikkaat pankkiirit käyttävät tätä järjestelmää kasvattamaan omia rahojaan, mutta myös piilottamaan ne – kaikki tapahtumat ovat 100% anonyymeja ja siksi järjestelmä on täysin yksityinen. Suomen valtio ei pääse käsiksi tilillesi vaikka kyseessä olisi taloudellinen kriisi.

Miksi se on välttämätöntä?

Kaikki tietävät, että kansallinen velka on tuplaantunut viimeisten 10 vuoden aikana. BREXIT, Trump ja mahdottomuus paikata kansainvälistä talousjärjestelmää ovat aiheuttaneet sen, että seuraava kriisi on vain ajan kysymys. Valtio ei voi pelastaa tiliäsi vaikka kyseessä olisi Osuuspankki, Nordea tai S-Pankki.

12.06.2019 lähtien on ollut laillista avata salainen pankkitili. Paras juttu asiassa on se, että tällaiselle tilille ei tarvitse laittaa paljoa rahaa. Voit sijoittaa pienen 250 euron talletuksen tälle 100% turvalliselle ja riskittömälle pankkitilille. Tuotto tulee luoksesi hiiren klikkauksella.

YLÄRAJAA ei ole. Yksityishenkilöt voivat sijoittaa 5 miljoonaa, 10 miljoonaa tai jopa 100 miljoonaa. Tili voi kasvaa jopa KUUSINKERTAISEKSI muutamassa viikossa!

Tulevaisuuden pankkijärjestelmä ja valuutta

Kyseessä on kryptovaluutta. Se ei ole oikeaa rahaa, vaan digitaalisen valuutan nimi kuten Bitcoin (BTC) tai Ethereum (ETH). Kyseessä on valuutta, jotka voit kontrolloida…ja päättää itse, haluatko kotiuttaa sen. Valtio ei voi puuttua siihen. Sen arvo on kasvanut uskomattoman paljon ja se tekee päivittäin ihmisistä miljonääreja.

Esimerkiksi Bitcoinin arvo on kertaantunut 879 999 kertaa. 1200 euron talletuksella omaisuutesi arvo on nykyään miljardi. Ja jos olet sijoittanut johonkin toiseen digitaaliseen valuuttaan kuten Ethereumiin, olet saattanut tienata pelkästään viime viikolla 4500%!

Jos olisit sijoittanut Bitcoiniin tämän vuoden alussa 3532€, voisit nyt ostaa 3 miljoonan kartanon. Vuonna 2017 upouusi Bentley olisi maksanut sinulle 986€. Hienoimman, yli 50 000 euroa maksavan Rolexin olisit saanut 350 eurolla.

Kryptovaluutta on noussut valtaväestön tietoisuuteen. Joka viikko poistetaan tarpeettomia raha-automaatteja. Tuhannet yritykset hyväksyvät digitaalisen valuutan maksuvälineenä. Valtio on joutunut myös taipumaan asian edessä. Jopa pankit tietävät, että kyseessä on tulevaisuuden juttu.

Homman juju on siinä, että aloittaminen on uskomattoman helppoa.

Kuka tahansa voi oppia asian lyhyessä ajassa. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai bisnestaustaa. Et tarvitse koulutusta tai tutkintoa. Sinun ei tarvitse edes olla hyvä matematiikassa. Tähän ei vaadita kovaa työtä eikä sinun tarvitse myydä mitään. Sinun ei tarvitse luovuttaa hallintaa kenellelään tai opiskella vaikeita oppaita. Asialla ei ole mitään tekemistä arvailun tai onnen kanssa. Kun pääset alkuun, hommaan meni muutama tunti viikossa ja voit katsoa, kun tilisi saldo kasvaa. Voit hoitaa asian kotoa tai mistä tahansa oman päiväsi lomassa!

Olet varmasti epäluuloinen sen suhteen, että joku näin yksinkertainen asia voisi olla niin tuottoisaa tai jopa uhata perinteistä pankkijärjestelmää. Siksi me olemme testanneet järjestelmää – ja jopa meistä skeptisimmät eivät voineet uskoa silmiään…

Järjestelmän testaaminen

Vapaaehtoisten löytäminen ei ollut vaikeaa. Sähköpostimme tulvi pyyntökä ja valitsimme lopulta Jaana Rannan onnekkaaksi vapaaehtoiseksemme. Jaana on 44-vuotias äiti, joka asuu Liedossa kahden lapsensa ja aviomiehensä kanssa. Osa-aikaisena sairaanhoitajana työskentelevä Jaana on aina voinut maksaa laskunsa, mutta ei ole voinut viedä perhettään hyvin ansaitulle lomalle. Koska Jaanalla ei ole tietokonetaitoja tai talousalan tutkintoa tai kokemusta, ajattelimme että hän on juuri sopiva testiimme.

“Ensimmäiseksi loin tilin kryptovaluutan sivuille. Syötin nimeni, sähköpostiosoitteeni, puhelinnumeroni ja salasanani, mihin meni 2 minuuttia. Aktivoidakseni järjestelmän talletin 150 € nettilompakkoon. Siirtäminen ei maksanut minulle mitään. Tiesin myös, että voisin halutessani siirtää rahat takaisin tililleni milloin vain.”

“Seuraavana päivänä kirjauduin sisään sivulle. Olin hieman hermostunut…avasin sivun ja ajattelin, että tein virheen, sillä en löytänyt tiliäni. Yläreunassa kyllä luki nimeni, mutta tilin saldo oli 1224,53€. Uskomatonta! Sillä aikaa kun nukuin, tilille oli 12 tunnissa tullut 1076,47€ tuottoa.”

“Kirjoitin omalle tilioppaalleni. Hän ei ollut ollenkaan yllättynyt. “Tämä on ihan normaalia,” hän sanoi, “itse asiassa useimmat tienaavat enemmän ensimmäisen 12 tunnin aikana”. Olin otettu, sillä tämä homma todella toimii.

“Kolmantena päivänä sain hommasta kiinni. Se on niin helppoa ja oli todella selkeää, että tulisin tienaamaan paljon rahaa. Ennen nukkumaanmenoa lompakossani oli sinä iltana 7453€.”

“Oppaani kertoi, että mitä enemmän teen rahaa, sitä enemmän voin tienata. Ostin muutamaa muuta digitaalista valuuttaa ja vain neljässä päivässä olin tienannut niin paljon, että voisin matkustaa perheeni kanssa ympäri maailman ensimmäisessä luokassa! He eivät edes vielä tienneet koko asiasta. Varasin huoneen 5 tähden hotellista viikonlopuksi kertoakseni heille asiasta. Päätin myös maksaa velkamme pois, jotta tulevaisuudessa voimme keskittyä entistä paremmin unelmiemme tavoitteluun. Tämä raha tulee muuttamaan elämämme.

Miksi on erittäin TÄRKEÄÄ avata tili nyt

Tätä junaa ei todellakaan kannata missata. Kryptovaluutan hyväksymistaso tulee räjähtämään. Kun se kasvaa, tulee käyttäjistä äärimmäisen rikkaita. Jokainen euro muuttuu kymmeneksi, sadaksi ja paljon enemmäksi…vain viikoissa. Eikä asiassa ole mitään hävittävää, sillä alusta tarjoaa täyden hyvityksen alkuperäiselle sijoituksellesi.

Voitko sinä hyötyä tästä Kerran vuosisadassa -tilaisuudesta

Erittäin korkean kysynnän vuoksi paikkoja on jäljellä vain 100. Käyttäjät otetaan sisään nopein ensin -periaatteella.

Valtio ja suuret yritykset ovat jo tietoisia tästä ja tekevät kaikkensa, että järjestelmä saataisiin nurin ja se poistettaisiin netistä pysyvästi.

Klikkaa linkkiä ja tarkista pääsetkö vielä mukaan!

Jos seuraavalla sivulla ei näy virhettä, sinulla on vielä mahdollisuus.

Klikkaa linkkiä ja tarkista pääsetkö vielä mukaan!

*Täytä kaikki tiedot oikein, niin vältyt pettymyksiltä.

  • Tuoreimmat uutiset

Suomea ravistelee UUSI pankkijärjestelmä (Voit lopettaa työsi 30 päivän sisällä!

Nyt voit liittyä mukaan uuteen järjestelmään, joka kasvattaa suosiotaan Suomessa. On uskomatonta, kuinka pieni talletus voi kasvaa omaisuudeksi – jopa tämän päivän maailmassa, jossa yleensä ei saa maksamatta mitään. Esimerkiksi: Eräs nuori mies nimeltään Jussi Hiltunen teki uudelle tililleen 250€ talletuksen. Hän kertoi uskomattomasta löydöstään toimittajille näin: “Joka aamu menin nettiin…ja näin, miten tilin saldo... View Article

Nyt voit liittyä mukaan uuteen järjestelmään, joka kasvattaa suosiotaan Suomessa. On uskomatonta, kuinka pieni talletus voi kasvaa omaisuudeksi – jopa tämän päivän maailmassa, jossa yleensä ei saa maksamatta mitään.

Esimerkiksi: Eräs nuori mies nimeltään Jussi Hiltunen teki uudelle tililleen 250€ talletuksen. Hän kertoi uskomattomasta löydöstään toimittajille näin:

“Joka aamu menin nettiin…ja näin, miten tilin saldo kasvoi!”

Jussi ei voinut uskoa hyvää onneaan. Vain neljä kuukautta myöhemmin, melkein täysin ilman ponnisteluja, kasassa oli 886 000€. Kaikki alkuperäisen alle 300 euron talletuksella.

Et varmaan usko sitä, että…hän ei sijoittanut rahojaan ulkomaiseen pankkiin tai riskivaluuttoihin. Hän ei ostanut osakkeita tai mitään muuta, mitä pankit ovat aiemmin yrittäneet myydä. Itse asiassa 20-vuotisen kokemuksemme aikana emme ole koskaan nähneet vastaavaa, mitä Jussille tapahtui.

Heti kun kuulimme hänen kokemuksistaan, toimitusjohtajamme määräsi 15 tunnettua taloustoimittajaa tekemään laajemman tutkimuksen tästä uudentyyppisestä tilistä.

Tutkimuksen tulos järkytti meitä. Ja uskomme, että se yllättää myös sinut.

Yli 500 000 Suomen kansalaista on avannut tilin ympäri maata. Nyt nämä henkilöt tienaavat valtavia summia tililleen. Toinen nuori mies Timo Lehtonen sijoitti tililleen 1000€ ja katsoi vierestä kun se kasvoi melkein viiteen miljoonaan. Elina Kettusen alkuperäinen sijoitus kasvoi pieneksi omaisuudeksi, jolla hän osti uskomattoman 15 huoneen linnan Skotlannista.
Asiantuntijat ovat vahvistaneet, että pienen rahasumman siirtäminen tilille on 100% ilmaista, luotettavaa ja turvallista. Täysin yksityinen tili tuottaa sinulle 50 kertaa enemmän kuin tyypillinen säästötili, osake tai mikään muu.

Mistä sitten voi tietää, että onko tämä ‘salainen’ tili sinulle sopiva? Ei sitä voikaan tietää, mutta jos säästötililläsi on vähintään 250-1000€ oman hyvinvointisi tai tulevaisuuden sukupolvien varalta – sinun kannattaa ainakin katsoa, mistä on kyse.

Kuinka 2010-luvulla voi kasvattaa omaisuutta

Ensimmäisen kerran tämäntyyppinen uusi pankkitili tuli esille luotto- ja pankkikriisin jälkeen vuonna 2009. Ei ole salaisuus, että ihmiset ympäri maailmaa miettivät, mitä talousjärjestelmälle tulee tapahtumaan. Silloin salaisesta pankkijärjestelmästä alkoi tulla suosittu.

Toisin kuin perinteinen pankki, tämä järjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn valtioon. Sitä ei ole sidottu tiettyyn valuuttaa tai tiettyyn pankkiin. Se on siis periaatteessa kriisinkestävä.

Mikä sitten on yllättävää…Nämä tilit tekevät ihmisistä ympäri maailmaa todella varakkaita. Siitä huolimatta ovatko he opettajia, johtajia tai vaikka työttömiä. Pieni 500 euron sijoitus tämän kuun alussa voi olla kuun lopussa 22 500€.

Todistusaineistomme osoittaa, että salainen pankkijärjestelmä voi tehdä useammasta miljonäärin kuin Google silloin, kun siitä tuli julkinen. Mieti tätä: Vuonna 2013 tällainen tili oli vain 100 000 ihmisellä. Nykyään sellainen on 14 miljoonalla, jotka nauttivat sen eduista.

Järjestelmässä liikkuva raha kasvaa päivä päivältä. Itse asiassa yli vuosi sitten tässä salaisessa järjestelmässä oli noin 100 miljoonaa euroa. Tänä päivänä summa on 30 miljardia ja asiantuntijat ennustavat, että markkinat kasvavat triljooniin seuraavien vuosien kuluessa.

Tutkijamme huomasivat, että Lontoon pankkiirien eliitti on kaikessa hiljaisudessa “hylännyt” perinteisen pankkijärjestelmän ja he ovat siirtäneet – omatkin rahansa – tähän salaiseen pankkijärjestelmään.

Koska tällä tilillä ei ole mitään tekemistä kullan, hopean, osakkeiden, kurssien, optioiden tai minkään muun kanssa…sinun ei tarvitse tietää monimutkaisista sijoituksista. Sinun tarvitsee vain vierailla nettisivulla (tiedot löytyvät tämän erikoisraportin lopusta), täyttää tietosi, avata tili ja tehdä talletus. Sitten voit nostaa jalat pöydälle ja katsoa kun 250 euron sijoituksesi kasvaa 500, 1000 ja 5000 euroon ja sitä suuremmaksi.

Tämä elämän muuttava rikkaus, jonka ihmiset ovat saavuttaneet antamalla tälle vallankumoukselliselle uudelle pankkitilille, on todellista. Vaikka siitä ei kerrota tv:ssä tai uutisissa, monet rikkaista ja vaikutusvaltaisista ovat jo siirtäneet rahansa uudelle tilille.

Mahdollisuus hypätä mukaan aikaisessa vaiheessa ei tule toista kertaa eteen.

Rikkaat pankkiirit käyttävät tätä järjestelmää kasvattamaan omia rahojaan, mutta myös piilottamaan ne – kaikki tapahtumat ovat 100% anonyymeja ja siksi järjestelmä on täysin yksityinen. Suomen valtio ei pääse käsiksi tilillesi vaikka kyseessä olisi taloudellinen kriisi.

Miksi se on välttämätöntä?

Kaikki tietävät, että kansallinen velka on tuplaantunut viimeisten 10 vuoden aikana. BREXIT, Trump ja mahdottomuus paikata kansainvälistä talousjärjestelmää ovat aiheuttaneet sen, että seuraava kriisi on vain ajan kysymys. Valtio ei voi pelastaa tiliäsi vaikka kyseessä olisi Osuuspankki, Nordea tai S-Pankki.

12.06.2019 lähtien on ollut laillista avata salainen pankkitili. Paras juttu asiassa on se, että tällaiselle tilille ei tarvitse laittaa paljoa rahaa. Voit sijoittaa pienen 250 euron talletuksen tälle 100% turvalliselle ja riskittömälle pankkitilille. Tuotto tulee luoksesi hiiren klikkauksella.

YLÄRAJAA ei ole. Yksityishenkilöt voivat sijoittaa 5 miljoonaa, 10 miljoonaa tai jopa 100 miljoonaa. Tili voi kasvaa jopa KUUSINKERTAISEKSI muutamassa viikossa!

Tulevaisuuden pankkijärjestelmä ja valuutta

Kyseessä on kryptovaluutta. Se ei ole oikeaa rahaa, vaan digitaalisen valuutan nimi kuten Bitcoin (BTC) tai Ethereum (ETH). Kyseessä on valuutta, jotka voit kontrolloida…ja päättää itse, haluatko kotiuttaa sen. Valtio ei voi puuttua siihen. Sen arvo on kasvanut uskomattoman paljon ja se tekee päivittäin ihmisistä miljonääreja.

Esimerkiksi Bitcoinin arvo on kertaantunut 879 999 kertaa. 1200 euron talletuksella omaisuutesi arvo on nykyään miljardi. Ja jos olet sijoittanut johonkin toiseen digitaaliseen valuuttaan kuten Ethereumiin, olet saattanut tienata pelkästään viime viikolla 4500%!

Jos olisit sijoittanut Bitcoiniin tämän vuoden alussa 3532€, voisit nyt ostaa 3 miljoonan kartanon. Vuonna 2017 upouusi Bentley olisi maksanut sinulle 986€. Hienoimman, yli 50 000 euroa maksavan Rolexin olisit saanut 350 eurolla.

Kryptovaluutta on noussut valtaväestön tietoisuuteen. Joka viikko poistetaan tarpeettomia raha-automaatteja. Tuhannet yritykset hyväksyvät digitaalisen valuutan maksuvälineenä. Valtio on joutunut myös taipumaan asian edessä. Jopa pankit tietävät, että kyseessä on tulevaisuuden juttu.

Homman juju on siinä, että aloittaminen on uskomattoman helppoa.

Kuka tahansa voi oppia asian lyhyessä ajassa. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai bisnestaustaa. Et tarvitse koulutusta tai tutkintoa. Sinun ei tarvitse edes olla hyvä matematiikassa. Tähän ei vaadita kovaa työtä eikä sinun tarvitse myydä mitään. Sinun ei tarvitse luovuttaa hallintaa kenellelään tai opiskella vaikeita oppaita. Asialla ei ole mitään tekemistä arvailun tai onnen kanssa. Kun pääset alkuun, hommaan meni muutama tunti viikossa ja voit katsoa, kun tilisi saldo kasvaa. Voit hoitaa asian kotoa tai mistä tahansa oman päiväsi lomassa!

Olet varmasti epäluuloinen sen suhteen, että joku näin yksinkertainen asia voisi olla niin tuottoisaa tai jopa uhata perinteistä pankkijärjestelmää. Siksi me olemme testanneet järjestelmää – ja jopa meistä skeptisimmät eivät voineet uskoa silmiään…

Järjestelmän testaaminen

Vapaaehtoisten löytäminen ei ollut vaikeaa. Sähköpostimme tulvi pyyntökä ja valitsimme lopulta Jaana Rannan onnekkaaksi vapaaehtoiseksemme. Jaana on 44-vuotias äiti, joka asuu Liedossa kahden lapsensa ja aviomiehensä kanssa. Osa-aikaisena sairaanhoitajana työskentelevä Jaana on aina voinut maksaa laskunsa, mutta ei ole voinut viedä perhettään hyvin ansaitulle lomalle. Koska Jaanalla ei ole tietokonetaitoja tai talousalan tutkintoa tai kokemusta, ajattelimme että hän on juuri sopiva testiimme.

“Ensimmäiseksi loin tilin kryptovaluutan sivuille. Syötin nimeni, sähköpostiosoitteeni, puhelinnumeroni ja salasanani, mihin meni 2 minuuttia. Aktivoidakseni järjestelmän talletin 150 € nettilompakkoon. Siirtäminen ei maksanut minulle mitään. Tiesin myös, että voisin halutessani siirtää rahat takaisin tililleni milloin vain.”

“Seuraavana päivänä kirjauduin sisään sivulle. Olin hieman hermostunut…avasin sivun ja ajattelin, että tein virheen, sillä en löytänyt tiliäni. Yläreunassa kyllä luki nimeni, mutta tilin saldo oli 1224,53€. Uskomatonta! Sillä aikaa kun nukuin, tilille oli 12 tunnissa tullut 1076,47€ tuottoa.”

“Kirjoitin omalle tilioppaalleni. Hän ei ollut ollenkaan yllättynyt. “Tämä on ihan normaalia,” hän sanoi, “itse asiassa useimmat tienaavat enemmän ensimmäisen 12 tunnin aikana”. Olin otettu, sillä tämä homma todella toimii.

“Kolmantena päivänä sain hommasta kiinni. Se on niin helppoa ja oli todella selkeää, että tulisin tienaamaan paljon rahaa. Ennen nukkumaanmenoa lompakossani oli sinä iltana 7453€.”

“Oppaani kertoi, että mitä enemmän teen rahaa, sitä enemmän voin tienata. Ostin muutamaa muuta digitaalista valuuttaa ja vain neljässä päivässä olin tienannut niin paljon, että voisin matkustaa perheeni kanssa ympäri maailman ensimmäisessä luokassa! He eivät edes vielä tienneet koko asiasta. Varasin huoneen 5 tähden hotellista viikonlopuksi kertoakseni heille asiasta. Päätin myös maksaa velkamme pois, jotta tulevaisuudessa voimme keskittyä entistä paremmin unelmiemme tavoitteluun. Tämä raha tulee muuttamaan elämämme.

Miksi on erittäin TÄRKEÄÄ avata tili nyt

Tätä junaa ei todellakaan kannata missata. Kryptovaluutan hyväksymistaso tulee räjähtämään. Kun se kasvaa, tulee käyttäjistä äärimmäisen rikkaita. Jokainen euro muuttuu kymmeneksi, sadaksi ja paljon enemmäksi…vain viikoissa. Eikä asiassa ole mitään hävittävää, sillä alusta tarjoaa täyden hyvityksen alkuperäiselle sijoituksellesi.

Voitko sinä hyötyä tästä Kerran vuosisadassa -tilaisuudesta

Erittäin korkean kysynnän vuoksi paikkoja on jäljellä vain 100. Käyttäjät otetaan sisään nopein ensin -periaatteella.

Valtio ja suuret yritykset ovat jo tietoisia tästä ja tekevät kaikkensa, että järjestelmä saataisiin nurin ja se poistettaisiin netistä pysyvästi.

Klikkaa linkkiä ja tarkista pääsetkö vielä mukaan!

Jos seuraavalla sivulla ei näy virhettä, sinulla on vielä mahdollisuus.

Klikkaa linkkiä ja tarkista pääsetkö vielä mukaan!

*Täytä kaikki tiedot oikein, niin vältyt pettymyksiltä.